Værksted og service

Cykelgården's vigtigste varemærke er, at vi sætter en dyd i at give vores kunder den bedste service - både i form af rådgivning om det rigtige valg af cykel, finansieringen af cyklen og naturligvis vores værkstedsydelser, hvor alle former for reparationer udføres inden for få dage

DSC_0368.JPG

5 stjernet certificering

Værkstedet er certificeret med 5 stjerner af Danske Cykelhandlere. Dette indebærer en fortløbende uvildig kontrol af bl.a. uddannelse, kvalitet, arbejdsprocedurer og værktøj.

IMG_1343.jpg

Klargøring

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Cykelhandlere, der har som politik udelukkende at levere fagmæssigt korrekt samlede og 100% klargjorte kvalitetscykler. Du er derfor sikker på at købe en cykel, der altid lever op til disse krav.

Klargøring af cykler foretages altid på vores eget værksted - af os selv.
 

IMG_1346.jpg

Reparationer

Vi reparerer alle cykelmærker uanset, hvor de er købt, og vi er også specialister i el-cykler.

Der er ingen grund til at fortvivle over, hvordan du skal komme frem og tilbage, når din cykel er til reparation hos os - vi låner dig bare en anden cykel. Helt gratis.

Vi reparerer og servicerer også el scootere og rullestole.

Reparationerne foretages inden for få arbejdsdage - ofte fra dag til dag.

Før reparation giver vi gerne gratis et fast tilbud, så du har fuldt overblik inden vi går i gang. Der ydes altid fuld garanti på værkstedets ydelser

IMG_1344.jpg

Serviceprogram

Køber du ny cykel hos os, tilbyder vi et serviceprogram med fastlagte datoer. Første eftersyn er gratis. Efterfølgende eftersyn tilbydes til en særlig tilbudspris.

Overholdes de første 4 eftersyn i løbet af 2 år, forlænges de lovbefalede 2 års reklamationsret, med et ekstra år. Samtidig opnår du en problemfri cykelglæde.