Tilbehør

Det gode tilbehør kan gøre det til en endnu større og sikker fornøjelse at cykle. Særligt inden for hjelme er der kommet rigtigt mange fikse modeller på markedet. Der er ingen begrundelse for ikke at se lidt smart ud samtidigt med at man sikrer sig selv og medtrafikanterne.

Vores produkter kommer bl.a. fra disse gode samarbejdspartnere: BikersBest, BBB og GripGrab.

 
 
IMG_1153.jpg

Sid godt

Vi er ikke alle sammen skabt ens. Heldigvis for det! Hvis det havde været tilfældet, så havde vi ikke haft så mange forskellige sadler i butikken. Vi har ikke en til alle bagdele, men næsten. Lige fra den herlige, bløde sofasadel til den hårde racer, der ikke vejer ret meget. 

Køb trygt en ny sadel hos os. Kør et par dage og mærk om i bliver gode venner. Er dette ikke tilfældet, kan du bytte eller returnere sadlen.

 
IMG_1156.jpg

Lys i mørket

Der er ikke noget bedre end lys. Specielt når det er mørkt. 

Få selv syn for sagen, og tjek vores store sortiment af lygter, der overholder de nyeste regler. Specielt de nye LED lygter er både smarte og giver et fantastisk lys. Hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst for dig, så giver vi gerne det rigtige råd.

 
IMG_1149.jpg

Den gode lås 

Mange har desværre været berørt af tyverier af deres cykel. En del af disse tyverier kunne være undgået ved brug af den rigtige låsekombination, hvor man både sikrer imod at låsen bliver brudt op, og at cyklen fjernes.
Hvis man vil sikre sig optimalt mod tyveri er det nødvendigt, at man låser sin cykel fast til et solidt stationært objekt. Vi har et stort sortiment af godkendte låse, som passer til de flestes behov.