Vi er på mærkerne

Vi har udvalgt en række af de branchens bedste producenter og mærker. Hos dem er vi sikre på, at forholdet mellem kvalitet og pris er i orden, og at man altid får rigtigt meget cykel for pengene. At det er den rigtige tilgang har vores mange år i branchen og vores tilfredse kunder vist os. 

Med dette sortiment kan vi tilbyde en model, som passer de fleste, der værdsætter god kvalitet.

download.png
 

KOGA

Alle Koga's cykler er håndlavede på fabrikken i Heerenveen i Holland. Her er en tekniker ansvarlig for hele samlingsprocessen af hver cykel. Logoet ‘handbuilt by Koga’ på rammen er garantien for denne unikke arbejdsproces. Cyklerne er lavet af individer for individer, siger de. Og den nære relation til produktet kan tydeligt ses på resultatet: perfektion i den mindste detalje. 

download.jpg

BATAVUS

Batavus producerer kvalitetscykler, og for Batavus betyder designet på cyklerne, lige så meget som kvaliteten. 

I Danmark sælges den danske kollektion, samt udvalgte modeller fra den hollandske kollektion. En del af designvisionen er at, hver cykel har sin egen karakter, sammen med god komfort og kvalitet.

Merida-logo_main_on-white-e1510752143993.jpg

Merida

Merida er verdens næststørste kvalitetscykelfabrik beliggende på Taiwan. Merida designer og produktudvikler i Tyskland. Sortimentet er meget bredt og

Merida er navne og materiel sponsor for World-tour hold Bahrain-Merida. Holdet fungerer som sparringspartner i den fortsatte innovative udvikling af landevejs race- og enkeltstarts cykler, og de erfaringer kan føres direkte over til de øvrige cykler i Meridas store sortiment. 

Falter_logo.jpg

FALTER

Falter er et af Tysklands mest traditionelle mærker, med en historie, der går 90 år tibage i tiden. Falter sælges i Danmark kun af Bike & Co forhandlerne. Sortimentet er meget bredt og består af mange modeller fra børnecykler til el-cykler.

Falter er cykler med indvendige gear, beregnet på hverdagskørsel for folk, som ønsker så lidt vedligehold som muligt

Morrison_logo-page-001 2.jpg

MORRISON

Morrison er - ligesom Falter - det man på ”godt dansk” kalder "Preiswert" eller "Value for money". Det vil sige en god kvalitet til yderst rimelig pris.

Morrison er med flere udvendige (derallieur) gear, beregnet til længere ture, træning eller til kørsel i kuperet terræn.

Morrison tilbyder en bred palet af typer og modeller, fra børnecykler over city, classic, mountainbikes til elcykler.