Vores bedste råd

Vi kan give dig mange gode råd, og gør det hver eneste dag. Når du skal vælge en ny cykel, så er det vores erfaring, at du skal tænke på de her tre ting.

 
 
IMG_1348.jpg

Kend dit kørselsbehov

For at vi kan vælge det rigtige mærke og den rigtige model til dig, er det afgørende, at vi får en klar fornemmelse af dit nuværende og fremtidige kørselsbehov - hvor langt, hvor ofte, hvilke sæsoner og i hvilket terræn. Vi har cykler til næsten alle behov, så for os gælder det om, at du får den rigtige cykel - hverken mere eller mindre. 

 
IMG_1341.jpg

Sørg for at få din cykel serviceret jævnligt

Du kører bedst, når din cykel er i orden. Vi kan hjælpe dig med at holde den i topform, hvis du ikke selv kan eller vil gøre det. Det kræver bare at kommer forbi med den og er villig til at betale lidt for vores kvalificerede assistance. 

Når du køber en ny cykel hos os, er der et gratis serviceeftersyn samt et rigtig godt tilbud på 5 efterfølgende eftersyn inkluderet. Og du bliver glad for, hvis du får cyklen jævnligt holdt "up to date" hos os.

 
IMG_1349.jpg

Lad dig gerne friste af godt udstyr

Der sker en rivende udvikling i kvaliteten af cykeludstyr. Vi er din garant for at du kan få den opdaterede viden, som du har brug for, når du skal anskaffe nyt - enten cykel eller tilbehør. Al erfaring siger, at køreglæden stiger i takt med kvaliteten af udstyret - så lad dig gerne friste.