Cykler med strøm på kalder vi elcykler

Der er fuld kontrol over fart, gearing og el-forbrug når man kører elcykel.

Der er fuld kontrol over fart, gearing og el-forbrug når man kører elcykel.

De nyeste el-cykler er som skabt til den barske nordjyske natur og til tider hårde vind. Med mange spændende nyheder fra en række producenter er de sidste tre år blevet det store gennembrudsår for el-cyklerne, og i 2016 er 11% af alle cykler solgt i Danmark "med strøm på".

Hos Cykelgården finder du et stort udvalg af populære modeller - til dig der gerne vil have et skub op af bakkerne eller måske bare komme på arbejde eller i skole uden at svede.

En elcykel er et meget teknisk produkt, og kræver derfor også stor kvalitetskontrol i både produktionen og i selve justeringen inden cyklen udleveres til dig.

Vi har kun el-cykler, der er gennemtestede og som opfylder alle lovkrav, og hvor vi kan stå inde for kvaliteten.

Kom ind og få en prøvetur - så mærker du forskellen. Cykler med strøm på kalder vi elcykler

 

Koga, Batavus, Falter og Morrison er vores foretrukne

Der findes mange el-cykler på markedet, og mulighederne bliver stadig flere for hver dag. Vore foretrukne mærker er Koga, Batavus, Falter og Morrison. Nedenfor ser du et par af vores yndlingsmodeller.

Batavus Genova E-Go

En Genova E-go® er en elcykel som både egner sig til, at du kan sno dig gennem trafikken og til længere ture i det fri. På denne elcykel sidder motoren i forhjulet, som sikrer dig kraftig trædeassistance og med de 5 indstillingsmuligheder, kan du altid få den mængde hjælp som du har behov for, under alle forhold.

Koga - E-XITE N8

Sportslig super glatsvejset aluminiumsstel. Gear, bremse- og lyskabler plus elektriske komponenter er perfekt integreret for optimal beskyttelse mod vejret.

DR_P4_okt2015_RT1.png

Vi har været i P4

Hør, hvad man skal tænke på, når man køber en el-cykel. Indslaget er fra 16. oktober 2019.