Billedserier
Hent Adobe Flash player
"Sydamerika på cykel" foredrag
Thomas Mølgaard fortæller om sin 12.000 km cykeltur i Sydamerika på det udsolgte arrangement sponseret af Cykelgården.
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Service


Vores vigtigste fokus er den gode service

Cykelgårdens vigtigste varemærke er, at vi sætter en dyd i at give vores kunder den bedste service - både i form af rådgivning om det rigtige valg af cykel, finansieringen af cyklen og naturligvis vores værkstedsydelser, hvor alle former for reparationer udføres inden for få dage.

Værkstedet er certificeret med 5 stjerner af Danske Cykelhandlere. Dette indebærer en fortløbende kontrol af bl.a. uddannelse, kvalitet, arbejdsprocedurer og værktøj.

Ydelser på værkstedet

På vores værksted udføres alle former for reparationer og klargøring af nye cykler. Reparationerne foretages inden for få arbejdsdage - ofte fra dag til dag. Kan du ikke undvære din cykel, så tilbyder vi altid en gratis lånecykel, mens din bliver ordnet (begrænset antal).

Før reparation giver vi gerne gratis et fast tilbud, så du har fuldt overblik inden vi går i gang. Der ydes altid fuld garanti på værkstedets ydelser.

En gratis lånecykel

Der er ingen grund til at fortvivle over hvordan du skal kommer frem og tilbage, når din cykel er til reparation hos Cykelgården - vi låner dig bare en anden cykel. Helt gratis.

Finansiering - CXP Free

Vi kan tilbyde at finansiere dit cykelkøb i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S. Vi kalder det CXP Free fordi du ikke betaler renter og gebyrer.
Du kan læse mere om mulighederne her: www.cxp.dk.
Seneste nyt
15.1.18
Tjekket og godkendt
Vi er stolte og glade over at have modtaget 5 stjerner (det bedste) efter et......
Cykelgården  |  Søndergade 6a  |  9300 Sæby  |  98461410  |  cykelgaarden@mail.dk  |  Mosquito